Καλωσόρισμα


Ελληνόφωνος και Αγγλόφωνος Παιδικός σταθμός που έχει ιδρυθεί από το 1996 και δέχεται παιδιά διάφορων εθνικοτήτων. Οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει φροντίδα σε παιδιά ηλικίας 2  μέχρι 5 χρονών από τις 7.30 μέχρι τις 17.30 και απογευματινή απασχόληση και προετοιμασία μαθημάτων σε παιδιά δημοτικού ηλικίας 6 μέχρι 10 χρονών.

Η ομάδα μας προσφέρει ποιοτική φροντίδα και εκπαίδευση στα μικρά παιδιά. Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι είναι η σημαντικότερη ενασχόληση στην παιδική ηλικία και έτσι δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση μέσα από το παιχνίδι δίνοντας στο παιδί την δυνατότητα να αναπτύξει τις δεξιότητες που είναι αναγκαίες για την μελλοντική πετυχημένη πορεία του στην μόρφωση.

Το κέντρο μας προσφέρει ένα ασφαλές, χαρούμενο και φιλικό περιβάλλον στο οποίο τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν και να εξωτερικεύσουν την έμφυτη αγάπη για μάθηση.

Περηφανευόμαστε για την πολύχρονη εκτίμηση των πελατών μας και την φήμη που έχουμε αποκτήσει μέσα από πέρασμα του χρόνου για την αγάπη και φροντίδα μας για τα παιδιά...

 

slogan_Greek_1.jpg